У таксиста, який постраждав під час бійки з охороною Яроша, важкий стан, його прооперували

15.05.2017, 15:19

Таксиста, який постраждав під час зіткнення з охороною нардепа Дмитра Яроша в населеному пункті Кам'янське, прооперувала бригада хірургів із Дніпра. Про це повідомив помічник нардепа, лікар-хірург «швидкої допомоги» Кам'янського Ростислав Винар.

Винар зазначив, що таксисту надали повноцінну допомогу, передає «Інформатор». «На сьогодні кровообіг відновлено, нога функціонує. Стан його важкий, але стабільний», - зазначив лікар.

За його словами, дружина таксиста особисто приходила до Яроша, і той надав допомогу родині, а також висловив готовність допомагати надалі.

Разом з тим, за словами Винара, під слідством перебуває охоронець Яроша Михайло Навроцький, а не Роман Малісевич, якого звинувачували спочатку. Останній, швидше за все, фігуруватиме у справі як свідок.

Помічник Яроша уточнив, що постраждав не водій таксі, який перевозив пасажирів, а той, хто прийшов йому на допомогу. Саме Навроцький наносив удари таксисту, розбив машину і кілька разів вистрілив у водія.

Нагадаємо, в населеному пункті Кам'янське (екс-Дніпродзержинськ) сталася перестрілка, під час якої дві особи отримали поранення. У застосуванні зброї підозрюється член партії «ДІЯ» та особистого охоронець Дмитра Яроша.

Підозрюваному Навроцькому інкримінують ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Читайте АСН в Google News