Український військовий подарував квитки на фінал «Євробачення» 10 інвалідам - учасникам АТО

14.05.2017, 11:28

Військовий Андрій Хоманчук організував збір коштів і подарував 10 учасникам боїв на Донбасі, які пересуваються у візках, квитки на фінал пісенного конкурсу «Євробачення-2017» 13 травня в Києві.

Фінансову частину витрат на квитки і транспортування військових покрив сам Андрій, а також допомогли користувачі соцмережі і просто небайдужі до цієї історії люди, передає «Українська правда».

Хоманчук разом із волонтерами сформували групу бійців-інвалідів. Військовий підкреслив, що найскладнішим виявилося організувати транспорт для поїздки на фінал. Квитки для військових були придбані в сектор Wheelchair, де зручно розташовувалися візки і їхній супровід.

Потрапити на фінал конкурсу, зокрема, зміг 25-річний військовий 95-ї аеромобільної бригади Максим Ящук, якого важко поранило в червні 2014-го під Слов'янськом.

«Величезне спасибі всім, хто допомагав! З мене - каструля борщу на волонтерський пункт Вокзал-Київ», - написав Хоманчук у себе в Facebook. Він також розмістив фотографії військових на фіналі «Євробачення».

 

Читайте АСН в Google News