У Києві вперше пройде Кубок Європи бодібілдингу, фітнесу

12.05.2017, 10:16

У Києві вперше пройде Кубок Європи бодібілдингу, фітнесу. Будуть представлені такі категорії як: "бікіні" і "жіноча фігура".

Про це на прес-конференції 12 травня заявив голова Київської обласної федерації WABBA Ukraine, призер чемпіонатів України та Європи з бодібілдингу Олександр Паеранд, передає кореспондент ASN.

"20 травня в Києві піде чемпіонат Європи бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу. Вперше в історії Києва ми проводимо такий міжнародний конкурс у нас. Якщо ми успішно проведемо цей конкурс, то в подальшому ми зможемо проводити в Україні такі конкурси як: "Містер-Юніверс" , чемпіонати світу. Очікувана кількість учасників - 500 осіб, можливо, далі більше", - заявив він.

На чемпіонат Європи бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу будуть представлені 10 чоловічих і 10 жіночих категорій. Судді конкурсу будуть як з країн Європи, так і України.

При цьому, за словами Наталії Касперської, голови Київської міської федерації WABBA Ukraine, міс Всесвіт-2013 і головного тренера жіночої збірної України, в конкурсі будуть представлені такі категорії, як "бікіні", "жіноча фігура": "Це категорії, які показують всю жіночу красу, жіночого тіла, здоров'я нашої нації".

Читайте АСН в Google News