Мер Дніпра: припиняємо фінансувати «ветеранські» організації

10.05.2017, 07:38

Мер Дніпра Борис Філатов після подій 9 травня прийняв рішення виділити міське фінансування союзу ветеранів АТО і припинити фінансувати «ветеранські» організацій.

На своїй сторінці в Facebook Філатов повідомив, що винен у тому, що «довірився обіцянкам поліції», яка запевнила мера, що на 9 травня в місті все буде під контролем.

«З сьогоднішнього дня я закриваю міське фінансування всіх «ветеранських» організацій. Хитрож...і бійці колчаківських фронтів 46 року народження виїжджають з міськвиконкому вперед ногами. Назавжди», - заявив Філатов.

За його словами, питання про виділення грошей Союзу ветеранів АТО буде вирішуватися на наступній сесії міськради.

«Весь останній рік я бив на сполох, розповідаючи про те, що в Дніпрі ненормальна ситуація в поліції. Якщо ви пам'ятаєте, я навіть публічно позбавив поліцію чергової субвенції з міського бюджету. На жаль, але в МВС мене ніхто не почув. Якщо ситуація не зміниться, то в місті буде створено аналог німецького фрайкора початку 20 століття. Я не хочу розвивати цю тему, але вже бачу, як ватяні дупи розриваються від жаху», - додав Філатов.

Нагадаємо, 9 травня в Дніпрі сталося відразу кілька бійок і скандалів, зокрема біля пам'ятника Слави, інша - біля цирку. Були побиті АТОвці, яким дісталося від «тітушок», що супроводжували так званий «безсмертний полк».

Читайте АСН в Google News