Доба в АТО. 63 обстріли, п'ятеро бійців ЗСУ поранені

06.05.2017, 09:10

За минулу добу в зоні АТО на сході України проросійські бойовики 63 рази відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових. В результаті цих обстрілів п'ятеро бійців ЗСУ отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали позиції ЗСУ неподалік Пісків, Верхньоторецька і Луганського. З гранатометів, мінометів, кулеметів і різної стрілецької зброї терористи стріляли по захисниках Кам'янки, Авдіївки, Троїцького і Зайцевого.

На Приморському напрямку бойовики стріляли по позиціях сил АТО поблизу Мар'їнки, Павлополя і Гнутового. З мінометів, протитанкових гранатометів, озброєння БМП і кулеметів ворог стріляв по морських піхотинцях у Водяному, також у Водяному працював ворожий снайпер. Позиції ЗСУ під Широкиним і Богданівкою бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї. По позиціях українських військових біля Красногорівки ворог стріляв з озброєння БМП, гранатометів і кулеметів. По позиціях сил АТО поруч із Новотроїцьким і Лебединським бойовики стріляли з гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем бойовики обстріляли українські опорні пункти в районі Троїцького, Дінця, Жовтого, Кримського, Новозванівки і Новоолександрівки.

Читайте АСН в Google News