Гройсман вимагає пересаджати всіх, хто наживався на ремонтах доріг

12.04.2017, 13:01

Гройсман вимагає кримінальної відповідальності для тих, хто нажився на ремонті доріг. Про це прем'єр-міністр заявив на засіданні уряду 12 квітня, передає кореспондент ASN.

"Дуже важливо, щоб цього року ми почали системно вирішувати проблеми українських доріг. Це не якась одноразова кампанія... Цього року і ми починаємо раніше ці роботи, адже минулого року ми вийшли на нормальні обсяги робіт тільки в серпні. Ми знаємо, що автодорожня сфера завжди високо корупційна... Тому сьогодні ми повинні з'ясувати: чи правда це? І якщо правда, то чому торішній асфальт зійшов разом із зимовим снігом? Якщо це так, то, вибачте, я хочу найбільш сувору відповідальність. Ті , хто це робив, повинні понести найжорсткішу відповідальність. Вони повинні відновити все, що зруйновано, а з іншого боку - понести кримінальну відповідальність, адже це державні гроші", - заявив він.

 Гройсман повідомив, що на засіданні Кабміну буде заслухано голову "Укравтодору".

"Щорічна робота над дорогами виведе нас на абсолютно нову систему... Стан українських доріг - це дзеркало... Виклик для нашого уряду - змінити цю систему", - підкреслив він.

Читайте АСН в Google News