Суд починає розгляд справи поліцейського, який застрелив під час гонитви пасажира BMW

05.04.2017, 10:45

Сьогодні у Києві в Голосіївському районному суді відбудеться перше засідання у справі поліцейського Сергія Олійника. Справа буде розглядатися колегією з трьох суддів: Олени Первушиної, Миколи Дідика та Іларіона Рудика, повідомляє корерспондент ASN.

Сам підозрюваний прибув до суду. Перед засіданням він повідомив журналістам, що 28 лютого 2017 року він відновився на службі в поліції Києва, але працює вже на адмінпосаді.

Звинувачення інкримінує колишньому патрульному поліцейському Олійнику умисне вбивство пасажира автомобіля, який він переслідував у складі екіпажу патрульного автомобіля.

Як відомо, 7 лютого 2016 року водій автомобіля BMW не підкорився вимозі патрульних зупинитися, через що почалася тривала погоня по жвавих дорогах Києва.

Прокуратура стверджує, що Олійник нібито умисно вбив потерпілого. Адвокат же поліцейського заявив, що прокуратура упереджено ставиться до Олійника та його захисників, ігнорує майже всі клопотання, подані адвокатами, і наполягає на прискоренні початку розгляду справи в суді.

Читайте АСН в Google News