Дружину і дитину кілера Вороненкова шукають у Москві

31.03.2017, 13:28

Правоохоронці РФ розшукують у Москві Юлію Шайдуліну, яка була дружиною кілера Павла Паршова, що вбив екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова в центрі Києва.

Джерело в Следкомі РФ повідомило, що слідчі хочуть допитати Шайдуліну, як тільки встановлять її місцезнаходження, передає «Лайф.ру».

Відзначається, що у Шайдуліної є спільна з Паршовим дитина. Також слідчі з'ясували, що в момент вбивства Вороненкова уродженка Дніпропетровська з дитиною перебувала в Москві.

У РФ Шайдуліна переїхала в 2012 році, а Паршов повертався в Україну нібито за завданнями свого боса Віктора Курила, який займався оготівкуванням.

«Юлія Шайдуліна є сестрою дружини Віктора Курила - ватажка банди. Таким чином кілер Павло Паршов та його керівник одружені з сестрами Юлією та Валентиною», - повідомило джерело.

 

Нагадаємо, Слідчий комітет Російської Федерації порушив кримінальну справу про вбивство громадянина РФ Дениса Вороненкова.

Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва. Кілером був громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Він був завербований російськими спецслужбами.

Читайте АСН в Google News