Екс-радник Трампа готовий дати свідчення про контакти з Росією в обмін на імунітет від ФБР

31.03.2017, 08:26

Екс-радник президента США Дональда Трампа Майкл Флінн готовий виступити перед комітетами Конгресу і повідомити про зв'язки кампанії Трампа з Росією. В обмін на свідчення Флінн сподівається отримати захист від «недобросовісного судового переслідування».

Як заявив адвокат Флінна Роберт Кельнер, генералу «є що розповісти», проте він наполягає на «певних обставинах», передає Reuters.

Журналісти вважають, що свідчення колишнього радника допоможуть пролити світло на переговори з послом Росії в США Сергієм Кисляком у 2016 році.

У свою чергу The Wall Street Journal пише, що Флінн має намір отримати імунітет від Федерального бюро розслідувань і розвідувальних груп Палати представників і Сенату, однак йому ще не відповіли.

Нагадаємо, генерал Флінн був радником Трампа з національної безпеки, він пішов у відставку після скандалу через контактів з послом РФ у США Кисляком. З'явилась інформація, що в грудні 2016 року ці фірми спілкувалися про скасування антиросійських санкцій. ЗМІ заявили, що Флінн міг отримати більше $50 000.

Читайте АСН в Google News