Балаклею очистили від снарядів, але на складі тривають вибухи

27.03.2017, 08:51

Місто Балаклія, а також дев'ять інших населених пунктів були очищені піротехніками ДСНС від вибухонебезпечних предметів, повідомили в прес-службі відомства.

Разом з тим станом на 7-му годину 27 березня на технічній території арсеналу спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності.

У ДСНС відзначили, що до ліквідації осередків загоряння залучали 3 пожежних танки, 3 інженерні машини розгородження і 3 пожежних автомобілі Міністерства оборони. Для підвозу води було залучено 3 пожежних автомобілі ДСНС . Наслідки вибухів ліквідовували 2663 людини і 236 одиниць техніки.

Зараз у районі НП відключене газопостачання, тимчасово припинена робота потенційно небезпечних об'єктів, закрито повітряний простір у радіусі 40 км.

Нагадаємо, 23 березня в місті Балаклія на території військового арсеналу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів і розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу. За інформацією Міністерства охорони здоров'я, три особи постраждали, їх госпіталізували, одна людина загинула.

Читайте АСН в Google News