Російського волейболіста вивели з літака за те, що він не помістився в кріслі

15.03.2017, 22:33

Російського волейболіста воронезького клубу «Факел» Олександра Кімерова зняли з авіарейсу Самара - Москва.

На сайті команди повідомили, що ріст Кімерова - 215 см, саме це стало причиною конфлікту. Чоловік фізично не зміг поміститися в кріслі і був змушений виставити коліно у прохід.

З Кімеровим погодилася помінятися місцями дівчина, яка сиділа біля аварійного виходу, проте стюардеса повернула спортсмена на його місце.

Спортсмен підкреслив, що не зміг розміститися на своєму кріслі: «Мені довелося виставити коліно в прохід. Цим я знову викликав обурення стюардеси». Вона викликала поліцейських і написала заяву на волейболіста. Працівники правоохоронних органів, незважаючи на обурення Кімерова і багатьох пасажирів рейсу, силою вивели гравця з салону літака.

У свою чергу в прес-службі лоукостера «Победа» заявили, що волейболіста зняли з рейсу за численні образи на адресу членів екіпажу.

«Пасажир Олександр Кімеров був знятий з рейсу DP422 через яскраво виражену агресію, численні образи членів екіпажу і озвучену ним загрозу влаштувати під час польоту «шоу». Пасажир неодноразово ображав екіпаж, заявляючи про свою знаменитість і претензії на більший комфорт і увагу, ніж у інших пасажирів. Після того, як Кімеров пообіцяв після зльоту влаштувати «шоу», спільно з командиром повітряного судна було прийнято рішення відсторонити дебошира від рейсу», - повідомили в авіакомпанії.

Також в інформації лоукостера зазначається, що Кімеов летів з іншими волейболистами, які «нітрохи не поступаються йому в рості, однак його колеги спокійно розмістилися на своїх місцях і не влаштовували сцен».

Читайте АСН в Google News