Бойовики пропонують жителям Донецька відкупитися від встановлення «Градів» під вікнами

01.03.2017, 18:26

Бойовики в Донецьку освоїли новий бізнес – попереджають жителів про можливе встановлення системи реактивного залпового вогню «Град» у них під вікнами і пропонують відкупитися. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Борислав Береза.

За словами парламентарія, терористи обирають район в Донецьку, приїжджають туди і попереджають місцевих жителів, що мають намір встановити батареї БМ-21 «Град» для обстрілів позицій Збройних сил України, після чого може «отвєтка» прилетіти.

Політик підкреслив, що подібного роду новини «надихають» мирних жителів і вони самі пропонують бойовикам не встановлювати «Град» за винагороду, чого терористи і домагаються. Після цього терористи їдуть в інший район де проводять теж саме.

Нардеп розповів, що бойовики 1 березня планували завезти «Гради» на «Донбас-Арену». Береза ​​підозрює, що власникам стадіону також запропонують відкупитися.

«Залежно від результатів переговорів ми побачимо, чи використовується «Донбас-Арена» як майданчик для стрільби по наших позиціях чи ні. А Рінату Леонідовичу можна порекомендувати погудіти. А раптом допоможе?» – додав політик.

Читайте АСН в Google News