Свідок вбивства Нємцова купила 4 квартири в Києві

28.02.2017, 13:59

Українська модель, головний свідок вбивства російського опозиційного політика Бориса Нємцова Анна Дурицька купила в Києві чотири квартири.

Згідно з Державним реєстром речових прав на нерухоме майно, всі квартири Дурицької розташовані на проспекті Науки в Голосіївському районі Києва, передає ТСН.

Перші дві модель купила в листопаді 2015 року, а ще дві - в грудні 2016 року. Придбану нерухомість Дурицька здає в оренду, сама ж проживає у квартирі в Феодосійському провулку. За інформацією журналістів, гроші на придбання цього житла моделі свого часу дав Борис Нємцов.

Журналісти спробували зв'язатися з Дурицькою і з'ясувати, де вона бере гроші для придбання квартир, однак дівчина уникає спілкування з пресою.

Нагадаємо, 27 лютого 2015 року на Москворецькому мосту в центрі Москви був убитий Борис Нємцов. Невідомі вистрілили не менш шести разів, чотири кулі влучили безпосередньо в серце і голову політика, він загинув на місці. Було порушено кримінальну справу, а також створено спеціальну слідчу групу, слухання у справі тривають донині.

Анна Дурицька виявилася єдиним свідком злочину, так як в момент вбивства перебувала поруч із Нємцовим.

Читайте АСН в Google News