У штабі АТО повідомили про серйозні втрати на Донбасі

25.02.2017, 10:20

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України проросійські бойовики 92 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. В результаті цих обстрілів поранення отримали 12 українських військових, ще четверо бійців ЗСУ травмовані, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку бойовики зі 122-мм артилерії обстрілювали Верхньоторецьке. З мінометів і гранатометів - Піски, Авдіївку, Троїцьке, Зайцеве, Луганське, Кам'янку, Новоселівку і Верхньоторецьке. З танків бойовики обстрілювали Піски і Кам'янку, із озброєння БМП вели вогонь по Луганському.

На Маріупольському напрямку терористи зі 122-мм артилерії обстрілювали Гнутове і Павлопіль. З мінометів 120-мм калібру вели вогонь по Широкиному, Красногорівці і Гнутовому. З мінометів 82-мм калібру вели вогонь по Водяному. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали Новотроїцьке, Водяне, Павлопіль, Широкине і Гнутове. Також по Широкиному і Павлополю стріляла БМП.

На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали Троїцьке, Новоолександрівку і Новозванівку. Крім того, по Новозванівці терористи вели вогонь із озброєння БМП.

Читайте АСН в Google News