У Горлівці перестрілку влаштували «правоохоронці» і мародери, які виявилися бойовиками

20.02.2017, 10:49

У Горлівці сталася перестрілка між «правоохоронцями» і мародерами, які грабували приватні будинки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Він зазначив, що мародерами виявилися бойовиками зі складу підрозділу «1-го АК ДНР».

«У Горлівці сталася перестрілка між «правоохоронцями» і мародерами, що грабували приватні будинки. Останні виявилися бойовиками зі складу підрозділу «1-го АК ДНР». Після перестрілки один з мародерів був затриманий, другий зміг втекти і зараз числиться дезертиром», - розповів нардеп.

Він також повідомив, що в «ЛНР» пройшла чергова хвиля організованих «правоохоронцями» вилучень зброї і боєприпасів, що «незаконно зберігається», і затримань винних.

«Протягом минулих вихідних вилучено - безоболонковий ВУ, 6 гранат РГД-5, 3 гранати Ф-1, кілька автоматів (АКМ і АКС-74), 4 ПМ, зокрема один з ПБС, сотні патронів, підривники. Всі затримані (6 осіб) - колишні «ополченці», які зберігали зброю і боєприпаси за місцем проживання і неодноразово раніше погрожували оточуючим застосувати зброю», - зазначив Тимчук.

Читайте АСН в Google News