У Раді під час бійки Соболєва та Мельничука постраждав піджак Лещенка

09.02.2017, 12:53

Перед перервою у ранковому засіданні 9 лютого Верховної Ради України депутат з фракції БПП (ВО №14, Вінницька область) Іван Мельничук почав бійку з головою Комітету з питань боротьби з корупцією та членом "Самопоміч" Єгором Соболєвим. Але в сутичці "постраждав" інший нардеп БПП Сергій Лещенко, якому в сутичці відірвали рукав від піджака. 
Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради України розповів член Комітету з питань боротьби з корупцією Віктор Чумак, передає кореспондент ASN. 
"Що відбулося в залі? Бійка! До Соболєва підійшов Мельничук. Напевно, сказав йому образливі слова. А після цього почалася бійка. До них підійшов Лещенко. На мій погляд, це негідна поведінка депутатів", - сказав він. 
За словами Чумака, конфлікт між БПП та "Самопоміч" виник тому, що "депутатам від БПП дали вказівку не ходити на наш Комітет з питань боротьби з корупцією. Щоб не було кворуму. Напевно, з приводу цього і була бійка. Вже два засідання окрім Лещенка з БПП - ніхто не ходить", - додав він. 
Слід зазначити, що через бійку в залі депутати намагалися блокувати трибуну перед голосуванням за закон про КСУ. Тому спікер Андрій Парубій викликав нардепів, які вчинили бійку, до себе в кабінет. 

Читайте АСН в Google News