Окупанти 82 рази обстріляли позиції сил АТО: з артилерії били на всіх напрямках

09.02.2017, 09:11

На Донбасі за минулу середу, 8 лютого, російсько-окупаційні війська 82 рази обстріляли позиції Збройних Сил України, загиблих і поранених серед українських військових немає, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

На Донецькому напрямку окупанти з 152-мм артилерії обстрілювали Луганське. З мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Невельське, Верхньоторецьке, Кам'янку, Авдіївку, Опитне, Піски, Троїцьке, Луганське, Миронівське і Зайцеве. По Луганському і Авдіївці вогонь вели танки.

На Луганському напрямку з артилерії 152 і 122 мм загарбники обстрілювали Новотошківське і Кримське. З мінометів - Малинове, а з гранатометів і стрілецької зброї - Катеринівку, Попасну, Кримське, Новозванівку, Жовте і Новоолександрівку. По Новозванівці вели вогонь із БМП і БТР.

На Маріупольському напрямку з 152 і 122-мм артилерії бойовики обстріляли Мар'їнку, Лебединське і Широкине. З мінометів - Широкине і Гнутове, а з гранатометів і стрілецької зброї Лебединське, Водяне, Павлопіль, Широкине і Гнутове.

Читайте АСН в Google News