Полторак: Необхідно формувати органи управління і військових частин військової поліції у 2017 році

26.01.2017, 16:42

Міністр оборони України Степан Полторак наголошує на необхідності формування органів управління і військових частин військової поліції у 2017 році після прийняття відповідного закону.

Як передає кореспондент ASN, про це він заявив під час засідання Комітету реформ Міністерства оборони України та Збройних Сил України сьогодні в Києві.

«На жаль, на сьогодні не завершена підготовка проекту закону «Про військову поліцію», - сказав він.

За його словами, серед пріорітетів роботи Комітету у 2017 році – «формування органів управління і військових частин військової поліції після прийняття відповідного закону».

Крім того, як наголосив очільник Міністерства оборони, іншими пріоритетними завданнями є: «завершення заходів створення та набуття спроможностей сил спеціальних операцій; створення єдиного органу управління медичним забезпеченням на стратегічному рівні; введення в експлуатацію єдиного державного реєстру військозобов’язаних; зменшення частки посад зі штатними посадовими категоріями «полковник» за рахунок зростання частини посад з нижчими штатними категоріями, а також посад сержантського складу та цивільних; оптимізація структури грошового забезпечення військовослужбовців».

Читайте АСН в Google News