У Нацполіції стартувало тестування на посаду голови

24.01.2017, 10:04

У вівторок, 24 січня, о 10:00 в приміщенні Центру рекрутування Національної поліції розпочалося публічне тестування кандидатів на посаду голови Нацполіції, передає кореспондент ASN.

Як повідомив журналістам заступник в.о. глави Нацполіції Костянтин Бушуєв, настрій у тих, хто сьогодні буде проходити тестування, «робочий»: «Які мої очікування? Сподівання у мене найкращі! У мене дуже позитивний настрій. Без позитивного настрою, я думаю, що очікувати на позитивний результат взагалі не варто».

Він розповів, що «зранку навіть не снідав». Але це не буде заважати концентрації над тестами. «Я ні в чому не сумніваюся... Якщо я стану главою Нацполіції, то, зрозуміло, що продовжу ті реформи, які були розпочаті», - додав Бушуєв.

Слід зазначити, що серед кандидатів, які складають тести, є три жінки. Так, начальник ГУ МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін наголосив, що «главою Нацполіції має стати професіонал, а не якісь там домогосподарки». Він повідомив, що усю ніч їхав на авто до столиці та готувався до тестів.

Сам процес тестування проходить без преси у приміщенні, де стоять столи з комп'ютерами для кожного з кандидатів.

Нагадаємо, що після відставки глави Національної поліції Хатії Деканоідзе відомство тимчасово очолив перший заступник начальника Національної поліції Вадим Троян.

На посаду глави Національної поліції претендують 64 особи, з них мають юридичну освіту — 59. 18 кандидатів працюють в поліції на даний момент.

Читайте АСН в Google News