Червоненко розповів, звідки взяв снайперську гвинтівку

12.01.2017, 11:34

Колишній міністр транспорту і зв'язку і екс-голова Запорізької обласної держадміністрації Євген Червоненко прокоментував звинувачення народного депутата Ігоря Мосійчука в тому, що колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі подарував Червоненко автомат.

«По-перше, не автомат, а штурмовий карабін. Подарував мені його, ізраїльського виробництва, не українського, не губернатор, а президент Саакашвілі в 2004 році. Як народному депутату президент іншої країни має право дарувати», - сказав Червоненко в інтерв'ю виданню «Журналіст».

«Це не автомат Саакашвілі, це українська снайперська гвинтівка або мисливський карабін, продається в магазинах, називається Z10. Але ця гвинтівка мені дорога тим, що її створила повністю українська фірма «Зброяр» і українські спецназівці і снайпери відмовляються від барретт і працюють з такою зброєю в АТО», - додав він.

Нагадаємо, що народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук пообіцяв звернутися в поліцію для розслідування факту неправомірної видачі зброї колишньому парламентарію Євгену Червоненку.

 

Читайте АСН в Google News