Депутат повідомив про криваве захоплення приватного будинку під Дніпром

11.01.2017, 11:03

У Новоолександрівці Дніпропетровської області в суботу, 7 січня, була здійснена спроба захоплення приватного будинку, під час якої взяли в заручників мешканців будинку і розстріляли працівників охоронної фірми, повідомив депутат Криворізької міської ради Микола Колесник.

«Розстріл у Новоолександрівці, 3 км від Дніпра. 7 січня спроба захоплення приватного будинку, по тривожній кнопці виїжджає охоронна фірма, їх беруть у заручники і зв'язують, б'ють, ламають ребра, мешканці будинку теж «у скотчі», - заявив він у Facebook.

За словами Колесника, пізніше до будинку під'їхав керівник охоронної фірми з двома охоронцями і хлопцем з відеокамерою. Як тільки вони вийшли з машини, загарбники відкрили вогонь на поразку, закидали гранатами, одна РГД-5 спрацювала, Ф-1 «заснула» під машиною.

В результаті троє людей отримали поранення. Двоє з них перебувають у реанімації, третій отримав наскрізне кульове поранення в руку і кульове поранення в живіт.

Поліція, яка приїхала на місце події, затримала частину злочинців, деяким вдалося втекти, додав депутат. За словами Колесника, коли суддя брала стрільців під варту, просила забезпечити їм охорону.

Читайте АСН в Google News