У Кремлі відреагували на заяву в.о. голови РУСАДА про допінг у російському спорті

28.12.2016, 13:18

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков закликав перевірити на достовірність заяву в.о. глави Російського антидопінгового агентства Анни Анцеліович про існування системи допінгу в російському спорті, передає Інтерфакс.

«Це було інтерв'ю The New York Times. Спочатку потрібно перевірити достовірність цих слів. Поки ми не можемо що-небудь говорити, оскільки йдеться саме про повідомлення цього видання, і говорити, наскільки воно відповідає дійсності, наскільки слова, які їй приписують, були вимовлені, що малося на увазі, в якому контексті - все це потрібно розуміти перед тим, як робити якісь висновки», - сказав він.

За його словами, в Кремлі «не схильні сприймати таку інформацію як першоджерело», а також «від самого початку заперечували будь-яку причетність держави, державних відомств, служб або органів до можливого вживання допінгу спортсменами».

Нагадаємо, що виконуюча обов'язки голови Російського антидопінгового агентства Анна Анцеліович заявила, що система допінгу в російському спорті була «інституціональною змовою». За її словами, вищі посадові особи уряду не були залучені в шахрайську схему.

Читайте АСН в Google News