ФСБ не знайшла ознак теракту на борту Ту-154 Міноборони РФ

26.12.2016, 12:52

У Федеральній службі безпеки Російської Федерації заперечують теракт або диверсію на борту літака Ту-154 Міноборони РФ, який зазнав аварії в акваторії Чорного моря 25 грудня, передає РИА Новости.

«Ознак і фактів, що вказують на можливість здійснення терористичного акту або диверсії на борту повітряного судна, зараз не отримано», - йдеться в повідомленні ФСБ РФ.

Відзначається, що місце падіння військового літака виявлено на відстані 1,5 км в акваторії Чорного моря на траверзі Хости.

Основними версіями авіакатастрофи залишаються потрапляння у двигун сторонніх предметів, неякісне пальне, що спричинило втрату потужності і відмову роботи двигунів, помилка пілотування і технічна несправність літака. Версія про теракт на борту Ту-154 стоїть далеко не в перших рядах.

Нагадаємо, вранці 25 грудня біля узбережжя Сочі зазнав аварії літак Ту-154 Міноборони Росії, який летів до Сирії. На борту військового літака перебувало 92 особи - військовослужбовці ЗС РФ, ансамбль імені Александрова і знімальні групи телеканалів Перший канал, "Звезда" та НТВ.

Читайте АСН в Google News