У мережі скандал. "Кордівці" починають обшук із криками "Двері, бл ... ть!"

14.12.2016, 13:07

У мережі вибухнув черговий скандал, пов'язаний з діяльністю поліції. Адвокат Сергій Тарасюк на своїй сторінці в соцмережі опублікував записи з відеокамер спостереження, на яких зафіксовано, за його словами, обшук однієї з IT-компаній.

Те, що передбачувано мало бути звичайним обшуком, перетворилося на розгром і залякування співробітників компанії, а представники поліції, а це, за словами адвоката, був «КОРД», вели себе неадекватно і на початку обшуку навіть не попередили співробітників про те, що будуть проводити обшук за санкцією суду.

На початку обшуку один зі спецпризначенців, намагаючись відкрити двері, відриває ручку, б'ється в двері кулаками вигукуючи: «Двері, бл...ть, двері!!!», потім спецпризначенець кілька хвилин також із матами, молотом і ломом борються з неприступними дверима.

Зрештою «кордівці», які увірвалися в офіс, тягають за грудки співробітників, обшукують їх, зокрема і дівчат, відбираючи все, що трапляється під руку, заявив адвокат.

Сергій Тарасюк повідомив, що представники поліції заклеїли відеокамери скотчем, погрожували співробітникам, залякували людей, змушували підписувати протоколи, винесли з будівлі особисті речі співробітників. Адвокат публічно пообіцяв засудити поліцейських і слідчих за неадекватну поведінку.

Обережно, на відео - ненормативна лексика.

 

Нагадаємо, на початку грудня в селі Княжичі між співробітниками держохорони і представниками КОРДу сталася перестрілка, в якій загинуло п'ятеро людей.

Читайте АСН в Google News