У готелі в Москві помер міністр транспорту держави Науру

09.12.2016, 11:59

В одному з готелів на півночі Москви помер міністр транспорту держави Науру Довійго Валдон Станлей. Про це агентству «Москва» повідомило джерело в правоохоронних органах міста.

«Напередодні в поліцію звернулася менеджер готелю «Ренесанс Москва Монарх Центр» на півночі Москви, який заявив, що в одному з номерів помер міністр транспорту держави Науру Довійго Валдон Станлей», - сказало джерело.

Джерело повідомило, що міністр проживав у номері разом зі своєю дружиною. З її слів, він страждав на цукровий діабет і ниркову недостатність. «Напередодні ввечері йому стало зле. Через адміністратора готелю йому було викликано «швидку допомогу», екіпаж якої констатував його смерть», - зазначив співрозмовник агентства, додавши, що за попередніми даними, причиною смерті стала ниркова недостатність.

Міністр транспорту держави Науру Довійго Валдон Станлей прибув до Москви для участі в конференції міністрів транспорту економічної та соціальної комісії для Азії і Тихого океану. Республіка Науру - карликова держава на однойменному кораловому острові в західній частині Тихого океану площею 21,3 кв. км.

Читайте АСН в Google News