Львівська «Хвойдарня» обурила жителів міста маркетингом і цінами

07.12.2016, 18:16

На площі Ринок у Львові відкрився новий заклад з назвою «Хвойдарня» (хвойда - повія. - Ред.). Це викликало обурення жителів міста в соціальних мережах.

У меню цього закладу є такі позиції: «Сосунці, Цнотлива Галя і Міла Куні з родзинкою».

Пікантне меню опублікував у Facebook Олександр Барабошко.

За його словами, «хлопці зі Львова зайшли в «Хвойдарню», сіли, сфотографували меню, після чого їх вигнали, попросили видалити знімки і сказали, що більше не пустять».

Отже, в незвичайному закладі пропонують «Сосунці» - маленького, середнього або великого розмірів від 240 грн, «Мацанку» за 40 грн, «Цнотливу Галю» за 440 грн, а також «Хтивого батяра» за 240 грн.

Найдорожча позиція - «Незірвана ружа», вартість якої становить 880 грн.

Користувачів соцмереж обурив заклад:

«Дізналася, що у Львові, на пл. Ринок відкрилася «Перша львівська хвойдарня», де реалізований «свіжий» маркетинговий погляд - свідома легалізація або культивування проституції, романтизація розпусних жінок і створення привабливої ​​картинки «сексу за гроші». На лого закладу - якась порядна львівська пані чомусь мацає себе за с*ський», - пише користувач Галина Плачинда.

«Хвойдарня, де можна замовити «багетень» довжиною 22 см (є і більш короткі і дешеві - на будь-який смак) за 400 грн гривень. У зв'язку з цим усім у мене виникає запитання: який відсоток львівських жінок - повій? Мені шкода, що львівські ресторатори - в гонитві за заробітком - переходять межу», - додала вона.

Читайте АСН в Google News