Парубій повідомив про шостого загиблого в перестрілці під Києвом

05.12.2016, 11:27

Внаслідок перестрілки між працівниками правоохоронних органів у селищі Княжичі під Києвом загинуло шестеро співробітників різних структурних підрозділів Національної поліції України. Про це на погоджувальній раді 5 грудня заявив спікер Верховної Ради України Андрій Парубій, передає кореспондент ASN. 

«В результаті подій у Княжичах Броварського району на Київщині загинуло шестеро правоохоронців, що свідчить про те, що наші правоохоронці втрачають життя не лише на фронті, а і у мирному житті. Загиблі - молоді хлопці. Їхні родини потребують підтримки. Від імені усіх народних депутатів та погоджувальної ради я висловлюю співчуття їх родинам», - сказав він. 

Парубій сподівається на об'єктивне розслідування. «Я сподіваюсь, що за результатами розслідування буде встановлено причини цієї великої трагедії», - додав він. 

Нагадаємо, під час спецоперації із затримання банди грабіжників у ніч 4 грудня у селищі Княжичі Київської області сталася перестрілка між співробітниками державної охорони та групою захоплення Національної поліції. У результаті загинули п’ятеро правоохоронців.

Читайте АСН в Google News