Вілкул зірвав ефір на «Чорному дзеркалі», назвавши Майдан переворотом

03.12.2016, 16:20

Народний депутат України від "Опозиційного блоку» (Партія регіонів) Олександр Вілкул в ефірі програми «Чорне дзеркало» на каналі «Інтер» назвав Майдан в Києві переворотом.

«Хочу чесно сказати, в Україні після перевороту на Майдані сталася величезна маніпуляція. Пообіцяли українцям Європу, мереживні труси і все інше, а насправді ми йдемо в нікуди, і жити стає все гірше», - заявив Олександр Вілкул.

Депутат Юрій Левченко,який брав участь у програмі, у відповідь на ці слова, заявив, що вважає «переважну більшість діючої влади - останніми покидьками. Однак це не означає, що на Майдані був переворот». «Майдан святий. І те, що ви, олігархи, знову обдурили людей і прийшли в Раду - це різні речі», - обурився Юрій Левченко. Його підтримав нардеп Юрій Береза, який зажадав, щоб Вілкул вибачився, пообіцявши інакше піти.

Після цього гості стали покидати студію, хоча до кінця ефіру залишалося близько двадцяти хвилин. Ведучий, звертаючись до Олександра Вілкула, сказав, що не вдячний йому, так як він зірвав ефір.

Читайте АСН в Google News