Луценко: Бойко та Тимошенко влаштовують антимайдан

14.11.2016, 12:09

Опозиція намагається влаштувати антимайдан. Про це на погоджувальній раді 14 листопада заявила народний депутат фракції БПП Ірина Луценко, передає кореспондент ASN. 

«Хто намагається осідлати цей так званий псевдомайдан, точніше антимайдан? Його будуть очолювати у минулому керівники Партії регіонів, які стріляли у людей на Майдані, разом з представниками опозиційних сил, які сиділи у тюрмі. Вони сьогодні намагаються осідлати ці акції протесту. Такий союз є неприродним та аморальним, коли країна перебуває у такому важкому стані... Цього хоче домогтися Путін», - сказала вона. 

За її словами, партія влади закликає всіх свідомих українців «не підтримувати ці ганебні акції, акторів та актрис цього шоу напередодні річниці Майдану». 

Луценко додала, що основна мета акцій протесту, що здійснюються на «гроші Кремля», - це зрив надання безвізового режиму Україні, а також дестабілізація ситуації всередині країні.

«До дострокових виборів парламенту! Щоб не водити людей за носа та по морозу, основне і головне - не допустити цього», - заявила вона.

Читайте АСН в Google News