В Ужгороді затримали психічно нездорового «мінера»

24.07.2015, 19:18

В Ужгороді затримали психічно нездорового чоловіка, який нібито замінував багатоповерховий будинок. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Міністерства внутрішніх справ.

«Сьогодні близько 13.35 за телефоном "102" в ужгородський міський відділ міліції надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що в першому під'їзді, на третьому поверсі будинку по вул. Л. Толстого є вибухівка. На місце події виїхало керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу, а також співробітники ДАІ, - йдеться в повідомленні. - Уже за кілька хвилин прилегла до висотного будинку територія була огороджена, виставлена ​​охорона, а доступ стороннім до місця події обмежили. Жителі були евакуйовані.

Співробітники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області спільно з кінологами обстежили будівлю і прилеглу територію. Але ні вибухового пристрою, ні вибухових речовин не виявили».

Міліціонери встановили особу зловмисника протягом години. Ним виявився 38-річний житель Ужгорода, який, за словами родичів, страждає на психічний розлад.

Читайте АСН в Google News