Деканоїдзе знала про відставку начальника Одеської поліції Лорткіпанідзе

07.11.2016, 17:29

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе знала про відставку начальника обласного управління Одеської поліції Гіоргі Лорткіпанідзе. Про це вона заявила на прес-конференції 7 листопада, передає кореспондент ASN.

«Я скажу так. Звичайно, я про це знала. Це було принципове рішення пана Лорткіпанідзе. Якщо ви запитаєте мене про коментарі, то Гіоргі був чесним поліцейським. І завжди сумно, коли чесні поліцейські залишають посади. Я вдячна йому за роботу», - сказала вона.

На уточнююче запитання про «цькування» Лорткіпанідзе, вона додала: «Я дуже уважно послухала його заяви. Звичайно, проблеми є. Після атестації в Одесі, на жаль, Одеса стала тим містом, де дуже велику кількість особового складу було звільнено... Вакансій особового складу в Одесі по поліції десь 25%. Це було проблемою, і ми про це з паном Лорткіпанідзе говорили».

На питання про те, хто займе його місце, вона відповіла: «Я думаю, що буде прийнято хороше рішення».

Нагадаємо, що 7 листопада Гіоргі Лорткіпанідзе заявив про відставку з поста начальника поліції Одеської області, зокрема через складну кадрову обстановку в ГУ Нацполіції області.

Читайте АСН в Google News