Керівник Держрезерву не виключає свого звільнення. Кубів прислав шість перевірок

07.11.2016, 16:58

Голова Державного агентства резерву України Вадим Мосійчук не виключає, що Комісія з питань вищого корпусу державної служби, яка має винести рішення щодо дисциплінарного провадження відкритому щодо нього, рекомендуватиме Кабміну звільнити керівника Держрезерву. Про це Мосійчук заявив у коментарі ASN.

«Мені, як голові Держрезерву, приписують усі проблеми Держрезерву за 25 років, і не проведення претензійно-позовної роботи, і збільшення дебіторської заборгованості і кадрової політики. На всі ці аргументи ми надали заперечення. Тому якщо це засідання …буде заангажованим, то я не виключаю, що вплоть до рекомендації Кабміну на звільнення мене», - зазначив він.

Мосійчук заявляє, що за час його керівництва Держрезервом в агентстві відбулося уже 5 перевірок.

«Я сьогодні вийшов на роботу, мені Степан Іванович Кубів засилає вже шосту перевірку. Це прямий тиск, в мене всі документи заблоковані в міністерстві економічного розвитку, мені премію не погоджують з початку року, я працюю на свої 10 тисяч гривень», - додав голова Держрезерву.

Нагадаємо, сьогодні 7 листопада в Національному агентстві з питань державної служби Комісії з питань вищого корпусу державної служби мала оголосити рішення по дисциплінарному провадженню відкритому щодо Голови Державного агентства резерву Вадима Мосійчука. Однак засідання комісії перенесли. Як пояснив сам Мосійчук, засідання, в якому він мав намір брати участь, відклали нібито через його ж відсутність.

Читайте АСН в Google News