Тимошенко та Ляшко звинуватили «людей Президента» у зриві звільнення «майданівських суддів»

29.09.2016, 13:36

У зриві звільнення «майданівських суддів» винні «люди Порошенка». Про це під час позачергового засідання парламенту 29 вересня заявила голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко, передає кореспондент ASN.

«Частина депутатів перебуває у відряджені. Але найголовніше: скільки присутніх у залі, а скільки голосує! Бо єдина фракція - це Блок Петра Порошенка, який, я переконана, по команді Президента України, перебуває в залі. Але 16 людей - не голосують! При цьому депутати Березенко, Кононенко, Герасимов, Матвієнко - це найближчі люди Президента, які демонстративно посеред голосування покинули залу. Вони не голосують за звільнення суддів, які працювали проти Майдану», - заявила вона.

Голова «Радикальної партії» Олег Ляшко погодився з тим, що «Березенко - Кононеко -Грановський - не голосують. Чому вони не голосують? Бо ці судді служать цій владі!» - вважає Ляшко.

Водночас голова фракції БПП Ігор Гринів звинуватив фракції «Батьківщини» та «Радикальної партії» Олега Ляшка у голосуванні не в повному складі попри присутній у залі.

«Нічого переводити на Блок Порошенка! Президент скликав це засідання, це не чесно!» - сказав він.

 

Читайте АСН в Google News