У мережі з'явилося відео початку перестрілки в Мукачевому

12.07.2015, 12:23

Народний депутат Мустафа Найєм опублікував на своїй сторінці в Facebook оперативне відео, зняте вчора в Мукачевому. На відео показано початок інциденту.

«Оперативне відео, зняте вчора, 11 липня 2015 року, на місці подій біля спортивного комплексу Антарис, на вулиці Лермонтова в Мукачевому. Це самий початок інциденту, коли на місце вже прибула міліція. Тобто відео до перестрілки на заправці «Народне», де були знищені автомобілі МВС.

На самому початку відео чоловік у червоному - це Михайло Ланьо. Всі люди в камуфляжі - представники Правого сектора.

00:55 - в кадрі під джипом лежить людина з простреленою головою, яку представники Правого сектора вантажать до свого автомобіля.

02:20 - людину з простреленою головою таки ванатажать у джип.

02:34 - чітко видно, як на один із джипів встановлюється кулемет.

04:12 - потерпілого вивантажують із джипа. Приїжджає машина швидкої допомоги. За останніми даними, це охоронець комплексу Михайла Ланьо, мешканець м. Мукачевого Юрій Руснак. На той момент і лікарі, і учасники конфлікту були впевнені, що молода людина вже загинула. Але вже в лікарні у неї виявили серцебиття. Наразі він перебуває у стані коми.

05:00 - на місце події на зеленій Шкоді приїжджає начальник міськвідділу м. Мукачеве Віталій Шимоняк. (У бронежилеті, стоїть спиною, піднімає руки). Він про щось говорить із представниками ПС.

05:20 - звучать перші постріли. У кадрі видно, що в повітря стріляють представники ПС.

06:17 - люди в камуфляжі виставляють димову шашку.

07:23 - подальші події розгортаються вже біля заправки», - написав Найєм.

Читайте АСН в Google News