Райвідділ поліції Кривого Озера буде повністю оновлено, - Аваков

25.08.2016, 15:15

Райвідділ поліції Кривого Озера буде повністю оновлено і вже сьогодні буде представлений і новий начальник обласної поліції. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Райвідділ буде розформовано і повністю оновлено. Зміни будуть проведені і в керівництві обласного Миколаївського главку поліції. Сьогодні ж буде представлений новий начальник обласної поліції. Всі причетні до злочинних та протиправних дій підуть під суд, і жодної спроби обілити "честь мундиру" не буде. Слідство Генпрокуратури, Внутрішньої безпеки Нацполіціі і суд, переконаний, зможуть швидко і неупереджено встановити всі обставини смерті людини і покарати винних», - написав Аваков.

Також, за його словами, окремо Нацполіція вивчає питання можливо допущеного спотворення інформації з боку ряду працівників; у разі підтвердження підозр санкції щодо несумлінних виконавців будуть такими ж безкомпромісними. На місці - на чолі комісії в Миколаївській області - працює глава Нацполіціі Х.Деканоідзе, яка наприкінці дня тпублічно відзвітує про вжиті за підсумками роботи комісії заходи.

Читайте АСН в Google News