У Києві затримали банду викрадачів автомобілів

26.06.2016, 12:05

В орендованому зловмисником гаражі вилучили, крім щойно викраденої Toyota, два автомобілі, а також різноманітне приладдя для вчинення злочинів і речові докази, що підтверджують їх причетність до інших викрадень. Затримані чоловіки - раніше судимі, повідомляє ДТП.Київ.

Близько третьої ночі двоє чоловіків на Mercedes заїхали у двір будинка на бульварі Кольцова. Зловмисникам знадобилося кілька хвилин, щоб нейтралізувати сигналізацію припаркованого автомобіля Toyota і відкрити іномарку. Вже на двох машинах злодії вирушили до гаражного кооперативу, де вони орендували один з боксів.

Саме в гаражі їх затримали оперативники карного розшуку київського Главку поліції. Оперативники на місці події вилучили ще 2 автомобілі - Mercedes, на якому пересувалися злочинці, і Honda, яка перебувала в розшуку. Також було вилучено пристосування для злому автомобілів, станції радіозв'язку, кілька мобільних телефонів, засоби, які блокували сигнали про місцезнаходження дорогих іномарок, а також номерні знаки, речі з автомобілів, навіть дитяче крісло.

Читайте АСН в Google News