Внаслідок подвійного ДТП на Львівщині постраждало 9 осіб, серед них 4 поліцейських

26.06.2016, 11:53

У Львівській області сталося подвійне ДТП. В результаті травмовано дев'ятеро осіб, у тому числі чотири співробітники поліції.

Як повідомляє Головне управління Нацполіції у Львівській області, перше ДТП сталося опівночі на трасі Київ - Чоп, у селі Ясенів Бродівського району. В результаті зіткнення ВАЗ-2108 з возом були травмовані п'ять осіб - водій підводи і двоє його неповнолітніх пасажирів, а також водій і пасажирка автомобіля. Постраждалі були госпіталізовані до Бродівської районної лікарні.

Для оформлення ДТП прибув наряд поліції. Місце зіткнення було відзначено спеціальними конусами, також поліцейські встановили знак «Увага, ДТП». Крім того, по обидва боки від місця події стояли патрульні автомобілі з увімкненими проблисковими маячками. Під час оформлення ДТП, о 01:20, водій вантажного автомобіля DAF врізався в патрульний автомобіль Toyota Prius. В результаті було травмовано четверо поліцейських. Троє постраждалих отримали медичну допомогу у Бродівській районній лікарні, ще один - у Львові.

Читайте АСН в Google News