На Донбасі бойовики 31 раз відкривали вогонь (відео)

20.06.2016, 09:41

Минула доба в зоні АТО на Донбасі була неспокійною: бойовики 31 раз обстріляли укріплення силовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Загалом за добу незаконні збройні формування 31 раз обстріляли укріплення сил АТО, 14 випадків відкриття вогню зафіксовано на донецькому, 11 на маріупольському і 6 на луганському напрямках. Найгарячіше було на опорних пунктах поблизу Красногорівки, що на маріупольському напрямку, де з 21:00 і до півночі противник з боку тимчасово окупованої Старомихайлівки бив з мінометів калібру 82 і 120 мм, танків і артилерійських систем калібру 152 мм, випустивши при цьому понад 150 мін і снарядів. Під вогнем з автоматичних гранатометів опинилися позиції неподалік від Мар'їнки, а зі стрілецької зброї - біля Гнутового, Талаківки і Широкиного», - сказано в повідомленні.

Як зазначається, на донецькому напрямку опорні пункти в районі шахти «Путилівська» («Бутівка») обстріляли з мінометів калібру 82 мм, а неподалік від Зайцевого і Авдіївки - з мінометів калібру 120 мм.

«Укріплення біля Майорська і Луганського російські окупанти обстрілювали зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів. На луганському напрямку під ворожим вогнем з гранатометів різних систем опинилися опорні пункти неподалік від Попасної і Новоолександрівки, а біля Новозванівки - з мінометів», - ідеться в повідомленні прес-центру.

У деяких випадках українські бійці відкривали вогонь.

Читайте АСН в Google News