На Житомирщині поліцейського затримано на хабарі

18.06.2016, 19:52

На Житомирщині затримали поліцейського при отриманні хабара. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

Сума хабара - 10 тисяч гривень.

«Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону спільно з співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Житомирській області та Управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України затриманий при одержанні неправомірної вигоди в розмірі 10 тисяч гривень старший оперуповноважений карного розшуку Новоград-Волинського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області», - сказано в повідомленні.

Гроші капітан поліції вимагав та отримав від громадянина за ненадання рапорту про кримінальне правопорушення за фактом вчинення ним крадіжки.

«Спочатку він отримав першу частину суми в розмірі 3 тисяч гривень і наступного дня, коли отримав решту коштів (6 тисяч гривень),  був затриманий правоохоронцями. Вирішується питання про повідомленні зазначеній особі про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди) та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», - сказано в повідомленні.

Читайте АСН в Google News