На Одещині Луценко виявив у прокурора автомобіль і зажадав пояснень

17.06.2016, 13:54

Генеральний прокурор України Юрій Луценко під час робочої поїздки в Одеську область провів позапланову перевірку роботи Одеської місцевої прокуратури №4, під час якої висловив обурення з приводу невідповідності способу життя прокурорів їхнім доходам. Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар Генерального прокурора.

За її словами, Луценко поцікавився у першого заступника керівника прокуратури обставинами придбання автомобіля Toyota Avalon, вартість якого не відповідає офіційній зарплаті прокурора: «З таким підходом або продекларуйте, де взяли гроші, або звільняйтесь».

«Я не проти дорогих автомобілів, але для цього існує в цій країні шанована професія - бізнесмен, але бізнес-прокурор не шанована, вона - заборонена професія», - сказав він.

Також Луценко провів зустрічі з прокурорами, які поінформували про існуюче навантаження, кількість справ у судах, результативність роботи. Особливу увагу було приділено питанню організації прийому громадян, обліку справ, швидкості та результативності їх обробки.

Читайте АСН в Google News