У зону АТО намагалися ввезти тонну контрафактного алкоголю

15.06.2016, 16:32

Служба безпеки в Дніпропетровській області запобігла ввезенню контрафактної горілчаної продукції та наркотиків у зону АТО. Про це СБУ повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«На блокпосту біля села Андронівка Межівського району під час огляду вантажівки, що рухалась у напрямі Донбасу, правоохоронці вилучили майже сто паперових ящиків з маркуванням «Пшенична», всередині яких містились десятилітрові поліетиленові пакети з горілкою. Відповідних супровідних документів, відомостей про виробника та акцизних марок не було. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні.

Крім того, на цьому ж блокпосту під час огляду рейсового автобуса оперативники спецслужби виявили поліетиленовий пакет із канабісом. Злочинця затримали працівники СБУ і поліція при отриманні пакета в м. Білецьке Донецької області. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News