У Києві можуть з'явитися проспекти Бандери і Шухевича

08.06.2016, 12:23

На черговому засіданні Комісії з питань найменувань Київська міська державна адміністрація підтримала низку пропозицій про перейменування вулиць у Києві. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, комісія порадила Київському міському голові внести до Київради подання про перейменування проспекту Ватутіна на проспект Романа Шухевича і проспект Московський на проспект Степана Бандери.

«Всі відповідні пропозиції пройшли громадські обговорення і голосування. Ми беремо на себе відповідальність й одразу інформуємо в разі, якщо голоси було накручено. Пропозиції буде сформовано в проекти рішень, які внесуть до Київради і потраплять на розгляд профільних комісій. Лише після розгляду комісіями проекти рішень вносяться до сесійної зали, де депутати визначаються: підтримувати чи не підтримувати відповідне перейменування. Рішення Комісії з найменувань мають виключно рекомендаційний характер, і тільки рішення Київради, підписане мером, є нормативним актом», - сказав співголова комісії, заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Читайте АСН в Google News