Бойовики обстріляли з зенітки околиці Новотроїцького

02.06.2016, 09:00

Протягом минулої доби російсько-терористичні бандформування 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

Так, посилилися обстріли на маріупольському напрямку, де зафіксовано 35 випадків відкриття вогню. Під обстрілом опинилися укріплення ЗСУ в районі Водяного, Гнутового, Талаківки і Широкиного. З зенітної установки ЗУ-23 бойовики обстріляли позиції у Новотроїцькому.

«Російські найманці неодноразово вели вогонь по наших позиціях у районі Авдіївки зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, а також мінометів калібру 82 мм», - ідеться в повідомленні.

Крім того, укріплення українських бійців на підступах до Новоселівки Другої противник обстріляв у другій половині дня і випустив із забороненої Мінськими угодами зброї - 120-мм мінометів - 23 міни.

Також ворог посилив свої дії в районі Світлодарської дуги, де позиції ЗСУ потрапили під вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів великого калібру.

Читайте АСН в Google News