Доба в АТО: Бойовики 31 раз відкривали вогонь

01.06.2016, 09:08

Упродовж минулої доби проросійські бандформування 31 раз відкривали вогонь по позиціях ЗС України. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

Так, з боку окупованого Донецька і його околиць бойовики зі стрілецької зброї, автоматичних станкових гранатометів і 82-мм мінометів вели вогонь по опорних пунктах на південь від Авдіївки. Зі Спартака з 82-мм мінометів випустили 28 мін у напрямі Опитного.

«Біля Новгородського ворог використовував проти українських військових стрілецьку зброю, автоматичні гранатомети і снайперів, а біля Луганського гранатомети різних систем і міномети калібру 82 мм», - йдеться в повідомленні.

Крім того, посилилися обстріли і на Маріупольському напрямі, де під вогонь противника із 120-мм мінометів потрапили позиції ЗСУ біля Павлополя, а поруч із Широкиним ворог вів вогонь із кулеметів великого калібру, гранатометів і 82-мм міномета.

Також біля Талаківки вівся обстріл із автоматичного гранатомета, а по укріпленнях поблизу Новотроїцького зі станкового протитанкового гранатомета. По всій лінії розмежування активізувалися ворожі снайпери.

Читайте АСН в Google News