У районі АТО військовий убив товариша по службі і заявив, що той дезертирував

05.04.2016, 09:47

Біля Торецького український військовослужбовець вбив свого товариша по службі і заявив, що вбитий є дезертиром. Про це повідомляє прес-служба Донецького обласного управління Національної поліції.

За інформацією правоохоронців, вбитий «зник» просто з окопу біля лінії розмежування 23 лютого. Його товариш по службі, 35-річний житель Кіровоградської області, заявив, що чоловік є дезертиром, і його було оголошено в розшук. Під час розслідування вдалося викрити в причетності до тяжкого злочину двох військовослужбовців: один безпосередньо завдав жертві травми, несумісні з життям, інший допоміг заховати тіло.

«Встановлено, що під час конфлікту житель Кіровоградщини до смерті забив свого товариша по службі в окопі. Взявши цивільний автомобіль, зловмисник і його пособник вивезли тіло вбитого через блокпост за 5 км від своїх позицій. Прикопали в лісосмузі між двома полями», - йдеться в повідомленні.

Зараз підозрюваного заарештовано. Відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство).

Читайте АСН в Google News