Геращенко назвав власника будинку, охоронець якого стріляв у дітей в Козині

16.06.2015, 15:34

Народний депутат Антон Геращенко повідомив прізвище власника особняка, охоронець якого стріляв у дітей, що гралися біля ставка в Козині. Інформацію нардеп опублікував на своїй сторінці в Facebook.

«Фактичний власник елітного особняка в селищі Козин, — колишній заступник директора (2011 — 2012 роки) державної компанії «Укрспецекспорт» (держпідприємство, що торгує зброєю) — Георгій Мазуров. Він був заступником того самого колишнього міністра оборони України, Дмитра Саламатіна, який допомагав Путіну руйнувати українську оборонну промисловість і національну безпеку країни», — написав Геращенко.
Депутат повідомив, що ступінь причетності або непричетності Мазурова визначать після допиту охоронця, що безпосередньо стріляв у дітей. Також Геращенко закцентував увагу на тому, що схемами Мазурова і Саламатіна повинні зацікавитися в СБУ.

Нагадаємо, охоронець шикарного котеджа в Козині Київської області стріляв дробом у дітей віком 8—12 років, що гралися біля громадського ставка, щоб ті не купалися на пляжі поряд із будинком Мазурова. В одну дитину охоронець влучив.

Читайте АСН в Google News