Томенко після остаточного рішення про позбавлення мандата подає позов

28.03.2016, 11:50

Народний депутат Микола Томенко поки не знає, як вчинити у зв'язку з позбавленням його депутатського мандата фракцією БПП. Але коли рішення буде ухвалено остаточно, він готовий подати в суд. Про це він заявив в коментарі «112 Україна».

«Вперше в історії України, можливо, слава Богу, що я в історію вже потраплю, бо Кучмі, Януковичу не вистачало нахабства і хамства, щоб у депутата, якого обирали, забирати мандат. Я готовий до будь-якого повороту подій... Як буде якесь рішення, наприклад ЦВК, суду, я не знаю, що можна ухвалити рішення без сесійної зали, все одно треба голосувати в ВР. З рішенням з'їзду я не розумію, як судитися. Коли буде остаточне рішення, вдарять мене по голові, заберуть у мене мандат, посвідчення, я тоді прокинуся, бо потрібно якось до зали мене допустити, і тоді вочевидь готуватиму позов», - сказав Томенко.

Нагадаємо, що Томенко вийшов із фракції БПП 25 грудня 2015 року після прийняття держбюджету на 2016 рік. А 25 березня з'їзд партії «Блок Петра Порошенка» ухвалив рішення позбавити мандатів Миколу Томенка та Єгора Фірсова.

Читайте АСН в Google News