Сакварелідзе засмучений відставкою Віталія Каська

15.02.2016, 12:41

Заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе висловився з приводу відставки свого колеги Віталія Каська на своїй сторінці у Facebook.

«Мене дуже засмутила сьогоднішня новина про звільнення з посади мого колеги і товариша Віталія Каська. За вже майже рік роботи в прокуратурі України я встиг взнати його як людину, що вирізняється високими моральними якостями, і реального професіонала своєї справи. Протягом усього цього часу він щиро підтримував і підтримує всі починання і кроки, спрямовані на побудову сучасної, некорумпованої та професійної прокуратури України, яка захищатиме інтереси українського народу - як він того справді заслуговує», - написав Сакварелідзе.

На його думку, звільнення Каська - це «серйозна втрата для нашої команди і всіх тих людей, які вірили і вірять у те, що систему можна і потрібно змінити». Також Сакварелідзе вказуж на той факт, що за рік роботи в ГПУ є ентузіасти і люди, котрі готові змінювати систему.

«За рік нелегкої роботи нам вдалося знайти нових партнерів як усередині системи, так і за її межами. Дуже важливо підтримувати мотивацію і ентузіазм усіх хлопців, які не побоялися піти проти системи у згаданій Віталієм резонансній справі, за яку безкомпромісно взялася служба Генеральної інспекції. Не менш важливо довести розпочате до кінця із розумінням того, що на нас і надалі чекатимуть певні труднощі і перешкоди», - заявив заступник генпрокурора.

Сам Сакварелідзе продовжує сподіватися на великі зміни і глибокі перетворення в системі.

«Відповідно, я вважаю, що потрібно продовжувати працювати і щодня боротися за кожне позитивне зрушення. Ніколи не пізно зачинити двері і піти з гідністю», - зауважив чиновник.

Читайте АСН в Google News