Bloomberg: пародія виборів на росії – не просто обман, це небезпека

19.03.2024, 10:39

Так звана "перемога" плішивого на заході, названому на росії "виборами", була пародією. Вона має значення лише як визначальна глава в історії його 24-річного правління на росії. Однак судити про російські вибори за стандартами ліберальної демократії сьогодні – це небезпечне потурання своїм слабкостям, пише Bloomberg.

"Перемогу Путіна слід розглядати очима Кремля, оскільки історія Росії більше не є історією норовливого переходу від комунізму. Путін встановив новий і все ж таки знайомий стиль автократії для Росії, яка не вперше протиставляє себе Заходу. У цьому сенсі шарада, що відбулася у ці вихідні стала цілком успішним політичним театром, який стане вирішальним тлом для повернення Путіна після глибоких військових принижень, які російські військові, включаючи її головнокомандувача, перенесли в Україні два роки тому", - йдеться у публікації.

Зазначається, що з цієї перспективи плішивий диктатор тепер може розраховувати принаймні ще на шість років перебування при владі, що зробить його лідером на росії, що перебуває на посту найдовше з моменту Катерини Великої, імператриці, яка першою захопили українські землі, за які путін зараз вторгся в Україну.

У той час як Європа, здається, нарешті усвідомила, наскільки глибоко перемога фашистської росії в Україні змінить майбутнє континенту, і докладає всіх зусиль, щоби щось змінити в цьому напрямку.

"Війна ні в якому разі не закінчена. Українці будуть битися доти, доки зможуть, навіть без адекватних боєприпасів, і ще можливо, що США та Європа знову набудуть своєї рішучості. Але якщо це не вдасться, Путін може сподіватися на перемогу - в його очах - над колективною могутністю багатого, зарозумілого та непостійного Заходу", - пише Bloomberg.

 

 

 

Читайте АСН в Google News