Бавовна на россии. Пылают топливные резервуары

06.03.2024, 11:13

Через атаку безпілотника в Курській області спалахнув резервуар з паливом на складі ПММ Михайлівського гірничо-збагачувального комбінату, потерпілих немає, повідомляє пропагандистське видання ТАРС із посиланням на заяву підприємства.

Михайлівський ГЗК ім. А.В. Варичева — одне з найбільших на росії підприємств із видобутку та збагачення залізняку. Належить компанії «Металоінвест» мільярдера Алішера Усманова.

Раніше курский губернатор Роман Старовойт заявив, що внаслідок атаки українського безпілотника в Залізногірському районі виникла пожежа на складі ПММ. Українська сторона це не коментувала. Михайлівський ГЗК у місті Желєзногорськ.

"Горить резервуар з паливом, постраждалих немає", - писав губернатор.

Так само вранці 6 березня на ТЕЦ у тувинському місті Шагонарі стався вибух, почалася пожежа та сильне задимлення у котельні. Повідомлення про вибух, який влада називає НП, а не вибухом, надійшло о 08:49 за місцевим часом.

МНС Росії та голова республіки Владислав Ховалиг повідомили про госпіталізацію 18 осіб. "Шість перебувають у важкому стані, дев'ять - у стані середньої тяжкості", - заявив Ховалиг у своєму телеграм-каналі. "Зниклих немає", - підкреслив він.

Центральне опалення у Шагонарі, де зараз мінус 14, вимкнули. Адміністрація Улуг-Хемського району в телеграмі звернулася до мешканців з проханням не зливати гарячу воду з батарей, «оскільки сьогодні подача теплоенергії буде відновлена».

Варто зазначити, що місто Шангар знаходиться в опі світу за майже чотири тисячі кілометрів від кордонів України.

Читайте АСН в Google News